Actos Groep en InkoopAcademie verlengen hun partnership Inkoopjobs

Verlenging Samenwerking Inkoop Academie

05 nov. 2018

Peter Kamphuys, Algemeen directeur van de Actos Groep, en Fred Wittmaekers, directeur InkoopAcademie, hebben hun partnership overeenkomst met vijf jaar verlengd.

 InQuest, onderdeel van de Actos Groep, is al vanaf dag één partner van InkoopAcademie. Zo volgen alle toptalenten van In2talent direct aan het begin van hun loopbaan de Leergang Contractmanagement. “Deze managers van de toekomst komen toch met een redelijk traditioneel beeld van inkoop uit de schoolbanken. Door ze meteen kennis te laten maken met de vernieuwende visie op het brede inkoopvak van InkoopAcademie en hen een praktisch toepasbare aanpak met bijbehorende tools mee te geven, bieden zij al direct een verfrissende meerwaarde voor hun opdrachtgevers”, aldus Peter Kamphuys.

“Na 1 tot 2 jaar ervaring te hebben opgedaan, volgen zij de Leergang InkoopPraktijk B Strategisch. Dit legt de basis voor het ‘inkoopfunctie denken’ versus het ‘inkoopafdeling denken’;  het belang voor het organisatiesucces van het bedrijven van inkoop staat centraal, niet het succes van de inkoopafdeling”, vult Wittmaekers aan.

Met de leidende rol die InQuest speelt in personeelsbemiddeling binnen de inkoopfunctie (W&S, interim en detacheren/uitzenden) in Nederland en België, neemt de CV-waarde van een InkoopAcademie diploma gestaag toe. Bedrijven die graag vanuit hun klantperspectief willen inkopen, geven steeds vaker de voorkeur aan medewerkers die geschoold zijn vanuit het ‘inkopen met business focus’ perspectief. Daarbij gaat inkopen niet primair over hoeveel geld je waaraan uitgeeft, maar hoe de prestaties van leveranciers impact hebben op de manier waarop je geld verdient (of budget van de overheid beschikbaar krijgt).

2022 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders