(Executive) Search

Toptalenten voor sleutelposities !

InQuest richt zich op het proactief en persoonlijk benaderen van een vooraf gekwalificeerde populatie aan potentiele kandidaten die geschikt zijn voor diverse vacante inkoopposities. Uiteraard vindt deze selectie plaats aan de hand van van te voren afgestemde criteria. Uit ervaring blijkt dat een dergelijke 1 op 1 benadering van kandidaten de beste garantie vormt om de meest geschikte kandidaten uit de markt te interesseren.

Buiten ons eigen netwerk geniet InQuest een zeer grote naamsbekendheid. De inkopers kennen ons bureau en onze reputatie: of men nu wel of niet bij ons staat ingeschreven. Als men door InQuest wordt benaderd weet men dat er confidentieel, integer en professioneel wordt omgegaan met de belangen van zowel de sollicitant als onze opdrachtgever. Ook weet men dat de vacaturestelling een serieuze is.

Executive Search is de topservice van InQuest. 

Het vermogen van organisaties om sleutelposities door de beste kandidaten te laten bekleden is een duurzame bron van concurrentiekracht. InQuest Executive Search is bekend met het profiel van de toptalenten die het verschil kunnen maken en weten deze te vinden! Binnen de Benelux hebben vele (aankomende) topmanagers en directeuren in het inkoopvak (> 1000) zich reeds ingeschreven bij InQuest en hebben met de consultants een warme relatie.

Bij een wervingsproces hanteert InQuest Executive Search een bewezen pro-actieve benadering in het hoger segment (oa headhunting) zowel nationaal al internationaal!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat een van onze consultants u in een kort gesprek alles vertellen over onze aanpak. Het verplicht u tot niets!

Neem contact op
2024 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders