FMQuest

Project- en Facilitymanagement

FMQuest, onderdeel InQuest Holding,  is een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau in Nederland binnen de vakgebieden Project- en Facilitymanagement. FMQuest kent de talenten en volgt de markt actief, de dienstverlening is professioneel, effectief, efficiënt, flexibel, deskundig en persoonlijk!

Wij geloven dat de komende jaren de ontwikkeling van facilities als discipline veel meer te maken heeft met mensen dan met modellen of tools. De ultieme uitdaging voor organisaties is om de juiste kennis, competenties en ervaring op de juiste plaats te krijgen. Daar zal het verschil worden gemaakt!  Organisaties zijn hier nog zoekende en weten niet altijd wat de optimale bezetting moet zijn om het beste resultaat te realiseren! FMQuest is hiervoor de meest geschikte gesprekspartner

Onze aanpak

Onze aanpak is toegewijd en pragmatisch. Bij FMQuest snappen wij maar al te goed dat het snel en degelijk moet. In samenspraak met onze opdrachtgevers bepalen wij de vorm van het proces. Al naar gelang de situatie en de problematiek, vinden wij in samenspraak een passende recruitment aanpak, waarbij wij met marktconforme condities werken. Voor Interim posities streven wij ernaar om binnen maximaal 48 uur passende kandidaten aan te leveren, voor vaste posities moet u denken aan ca 4-6 weken!

Kunnen wij u helpen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat een van onze consultants u in een kort gesprek alles vertellen over onze aanpak. Het verplicht u tot niets!

Neem contact op
2024 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders