​InQuest, zachte landing voor interimprofessionals

Werken als (zelfstandig) interim inkoopprofessional?

Heb jij al eens gedacht aan het werken als (zelfstandig) Interim inkoopprofessional?  Dan is dit het moment om een carriere als interim manager in overweging te nemen en je te laten adviseren door InQuest. De huidige markt om ‘ervaren’ inkoop- en aanbestedingsprofessionals voor snelle opschaling, tijdelijke vervanging en resultaatgerichte inkoopprojecten.  Zowel in de publieke als private sector.

Er zijn diverse voordelen te benoemen die horen bij het werk als interimmanager zoals een goede balans in work-life balance, flexibiliteit in werktijden en opdrachten en de mogelijkheid om als ondernemer aan de slag te gaan. Aan de andere kant is het opzeggen van een vaste arbeidsovereenkomst spannend, je geeft immers zekerheid op. Ook moet je jezelf juist zien te ‘verkopen’ en beschikken over een goed netwerk. Bezit jij de juiste competenties om deze stap te nemen?

De beslissing om als (zelfstandig) interim professional aan de slag te gaan, neem je niet overhaast. Het is verstandig om vooraf jouw kansen voor succes te bespreken en je goed te laten adviseren door deskundige van InQuest. Wij bespreken jouw ambities en competenties en maken inzichtelijk welke stappen je moet zetten om te beginnen voor een succesvolle start. Wij kunnen je daarbij uiteraard helpen en begeleiden.

InQuest Zachte landing

Mocht de drempel nu te hoog zijn om echt als ondernemer te starten, dan is wellicht ons persoonlijk ontwikkelprogramma “InQuest, Zachte landing” wat voor jou. Een aanpak op maat waar we je een vast contract bieden en je professioneel begeleiden naar de positie van volwaardig interim professional /consultant. Naast leuke opdrachten die bij jou passen, werken we aan je portfolio en competenties zodat je als onderscheidend inkoopadviseur je ambities kan waarmaken.  

De InQuest consultants bij onze kantoren in Den Haag, Tilburg en Antwerpen zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals binnen Inkoop- en Supply Chain Management. Zij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden voor het werken als interim professional te bespreken in jouw regio en die aansluit op jouw situatie.

 

Paul t Hart

Dorien Regeer ( Publiek)

Lottie van Kelle (Privaat)

Wouter Brand (Publiek)


Neem contact met ons op via info@inquest.nl of bel 070-3029040 

Neem contact op
2022 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders