Recruitment Proces Outsourcing 

Totale ontzorging van uw personeelsvraagstukken

Recruitment Proces Outsourcing is één van de unieke specialismen die InQuest in huis heeft. 

RPO oplossingen worden vaak toegepast in situaties dat een bedrijf een vestiging gaat openen in Nederland en een Inkoop of SCM organisatie van scratch af moet worden opgebouwd. InQuest heeft die kennis en ervaring in huis om klanten te helpen met grotere bemensingvraagstukken. 

Zo heeft InQuest voor een opdrachtgever in de jaren 2015 en 2016 een zeer aansprekend traject gelopen door voor bedoelde klant hun hele Inkoop en SCM team te helpen opbouwen. Dit heeft geresulteerd in 18 plaatsingen middels het “hire day” principe. Zodra InQuest de juiste kandidaten in beeld had plande de klant een hire day en InQuest vulde de slots in met aansprekende kandidaten. Het loslaten van een screening van CV’s vooraf door de klant bleek de basis van het succes. Dit was voor beiden partijen spannend, maar het heeft geweldig goed uitgepakt en heeft snelheid in het recruitmentproces gehouden. 

Opdrachttgevers hebben deze aanpak als kwalitatief en zeer effectief ervaren en bevelen deze aanpak in het bijzonder van harte aan voor bedrijven die in Nederland een nieuwe Inkoop of SCM organisatie gaan opbouwen. 

Bent u ook nieuwsgierig hoe InQuest middels deze RPO aanpak voor u succesvol kan zijn, bel dan met Peter Frauenfelder (Manager Werving en Selectie). Tel 06-14868139  

Referenties inzake deze succesvolle methodiek worden op aanvraag verstrekt. 

Neem contact op
2022 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders