Geslaagde training Wet DBA

02 mei 2017

De training over hoe om te gaan met de wet DBA en modelovereenkomsten bij InQuest, georganiseerd in samenwerking met The Compliance Factory, was een groot succes!

De bijeenkomst werd geopend door Peter Kamphuys (Algemeen Directeur Actos Groep) waarna Karl van der Horst (Directeur van The Compliance Factory) de training verzorgde. Karl lichtte eerst de geschiedenis van de wetgeving rondom het zelfstandig werken in Nederland toe, waaronder de ontstaansgeschiedenis van de VAR en het voortraject van de wet DBA. Vervolgens is de inhoud van en de regelgeving omtrent de wet DBA uitvoerig interactief behandeld, inclusief de nog “grijze” gebieden. De deelnemers brachten ook eigen cases in waardoor er zeer interessante discussies ontstonden.

De diepgaande uitleg en praktijkgerichte discussies resulteerden erin dat de deelnemers de training  met veel waardevolle en in de praktijk toepasbare inzichten en informatie verlieten en overduidelijk werd dat de bij veel opdrachtgevers heersende angst voor het inhuren van ZZP-ers onnodig is. Wij kijken terug op een geslaagde en leerzame middag!

2023 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders