Hey inkoper, waar kom jij je bed voor uit!

In2Talent

15 feb. 2018

Hoe ziet jouw inkoopcarriere eruit als jij mag kiezen? Welke talenten kun je daarvoor inzetten en vooral, hoe kan je die uitbouwen? Laat je informeren door de professionals van InQuest en wellicht kan jij bij ons aan de slag als Interim Professional

Met een afgeronde HBO of WO-opleiding en ca. 2 tot 5 jaar werkervaring in de inkoopprofessie, ben je toe aan een volgende uitdaging. Je vindt het leuk om bij meerdere organisaties in de keuken te mogen kijken om je verder te ontwikkelen.

Wij zoeken de toppers, niets minder. Gedreven zelfstarters met zowel IQ en EQ die onderscheidend zijn in doen en laten. Communicatief sterk, nieuwsgierig en resultaatgericht. Je wilt jezelf verder ontwikkelen, keuzevrijheid hebben, maar toch onderdeel uitmaken van een gedegen organisatie die jou in je ontwikkeling begeleidt.

InQuest zoekt ambitieuze inkoop- en aanbestedingsprofessionals die het leuk vinden om diverse tactische en strategische inkooprollen bij onze klanten uit te voeren. Het werkgebied van InQuest beslaat heel Nederland en België.

Herken jij jezelf en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij komen graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  Maak vandaag nog een afspraak met InQuest interim.

Paul ’t Hart
Managing Consultant Interim Management

M +31 6 41074935
E hart@InQuest.nl

Dorien Regeer
Senior Consultant Interim Management (Publiek)

M +31 6 14028132
E Regeer@InQuest.nl

Lottie van Kelle
Consultant Interim Management (Privaat)

M +31 6 13969971
E kelle@inQuest.nl

2024 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders