Interview met HR Consulente Stéphanie

In Quest Foto Website Artikel

04 apr. 2022

"Hey Stéphanie, Jij bent ondertussen al 5 jaar HR Consulente bij InQuest. Wat houdt je daar?"
"Ik kreeg de kans om binnen de organisatie op een organische manier door te groeien en telkens meer verantwoordelijkheden op te nemen. Vandaag ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectieprocedures binnen InQuest. Het feit dat mij dat vertrouwen wordt gegeven, apprecieer ik heel erg!
Je krijgt veel vrijheid om je agenda zelfstandig te organiseren zodat er een goede work-life balance ontstaat. Ook wordt er op geregelde basis tijd gemaakt voor leuke teambuilding activiteiten zoals pottenbakken, boswandelingen etc. Die uitstapjes doen we samen met onze collega’s van de andere labels, aan sociaal contact geen gebrek dus!"

"Tof om te horen! Wat doe je zoal op een dag?"
"Heel wat! Te beginnen met een kop straffe koffie. 😉
Ik zoek naar geschikte kandidaten voor onze procedures, volg nauwgezet de binnenkomende sollicitaties op, screen CV’s, hou diepte-interviews met kandidaten en onderhoud een goede communicatie met onze klanten om hen op de hoogte te houden van de vooruitgang. Daarnaast neem ik ook vacature-intakegesprekken en contractonderhandelingen voor mijn rekening."

"Dat lijkt me een gevulde dag. Fijn dat je zo je dag kan starten zeker? Waarom is HR Consulente zijn voor jou een fijne job?"
Ik houd van het contact met mensen. Mijn gesprekspartners zijn zowel klanten als kandidaten die allemaal zeer uiteenlopende functies bekleden. Zo leer ik van iedereen iets bij.
Daarnaast geeft het me een rush als ik erin slaag om dé match tussen klant en kandidaat te bereiken!

"Bedankt voor het gezellige gesprek. Veel succes! Het klinkt overigens heel aanlokkelijk om te starten bij jullie…"

Wil jij ook graag een job als HR Consulente? Bekijk de vacature hier en solliciteer direct!

2023 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders