Praktisch Contractmanagement

Conducto 2

18 jun. 2019

'Contractmanagement is ook bij de overheid sterk in ontwikkeling en de toegevoegde waarde valt niet meer te ontkennen', aldus Niels Schaeffer, Directeur bij Conducto Opleidingen. 

Speciaal voor overheidsfunctionarissen die betrokken zijn bij inkoop, contractmanagement, contractbeheer of leveranciersmanagement ontwikkelde Conducto Opleidingen de post-hbo registeropleiding Praktisch Contractmanagement. Eén van de kenmerken van deze leergang is de aandacht voor zowel de juridische kant als de praktijk, een combinatie die deelnemers zeer waarderen.

Om een voorbeeld te geven uit de praktijk interviewden we Emile Vinken en Isabelle Maaswinkel van Hogeschool Utrecht. Vanaf de start, ruim 10 jaar geleden, hebben Conducto Opleidingen en Hogeschool Utrecht een intensieve band met elkaar. Hogeschool Utrecht was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Conducto post-hbo leergangen en heeft nu, middels Emile Vinken, een actieve rol in de adviescommissie.

conducto-1.png#asset:20197

We vroegen Emile Vinken, Manager Inkoop, wat voor Hogeschool Utrecht de doelstellingen en uitdagingen zijn bij de implementatie van contractmanagement en wat zijn team tot nu toe heeft kunnen bewerkstelligen.

Eén van die teamleden is Isabelle Maaswinkel, Strategisch Adviseur Inkoop. Zij volgde de leergang Praktisch Contractmanagement in 2018. Haar vroegen we naar de bruikbaarheid van de opleiding en ook naar wat het betekent om de opleiding te volgen naast een fulltime baan. Lees hier het interview met Emile en Isabelle.

2023 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders