Inkoop Coaching

Ontwikkeling persoonlijk leiderschap

Mensen willen over het algemeen graag vooruit, maar vinden veranderen moeilijk. Het resultaat is dat ze veel minder grote stappen vooruit doen dan gewenst. Dat komt doordat de focus in bedrijven veelal ligt op de strategie, structuur en processen, niet (ook) op de cultuur en de mensen die de verandering daadwerkelijk moeten inzetten.

Een nieuwe aanpak en een nieuwe stijl van leidinggeven bieden hier de oplossing voor. Door leiderschap dat gericht is op het motiveren van mensen ontstaat (zelf)vertrouwen, dat het fundament is voor zelfsturing en groei. En als mensen groeien, dan groeit de organisatie mee. 

Wij helpen je graag om jouw groei te realiseren met behulp van:

  • Executive coaching

Executive coaching richt zich op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Je krijgt door deze vorm van coaching meer zicht op jouw kwaliteiten om persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. Je krijgt daarbij alle tools aangereikt om als leider een team te vormen van competente, zelfbewuste mensen, die vanuit eigen verantwoordelijkheid, focus, discipline en plezier een bijdrage leveren aan het succes van de organisatie. Executive coaching is bedoeld voor directeuren, managers en zelfstandig ondernemers binnen inkoop.

  • Coaching on the job

Coaching on the job is een intensieve vorm van begeleiding. Een persoonlijke manier om je vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Door feedback van de coach op de werkvloer krijg je inzicht in je eigen gedrag, kwaliteiten en communicatie. De begeleiding draait bij coaching on the job om ontdekken en bewust worden. Je krijgt handvatten aangereikt om eigen antwoorden te vinden en belangrijke keuzes te maken, en dat leidt tot zowel persoonlijk, als zakelijk succes.

  • Personal Coaching

Elke verandering begint met bewustwording. Bewustzijn leidt tot andere gedachten en je gedachten leiden tot actie. Bij personal coaching staan die bewustwording, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap centraal. Het ontwikkelen van inzicht en persoonlijk leiderschap begint met het herkennen van je eigen gedrag en gevoel. Inzicht in je eigen systeem helpt je om keuzes te maken die beter bij je passen. Het uitgangspunt is dat je handvatten krijgt aangereikt om vervolgens vanuit eigen verantwoordelijkheid en proactiviteit je eigen oplossingen te vinden.

Onze coaches zijn bekend met inkoop en SCM, hebben een duidelijke visie en werken op een resultaatgerichte manier.

Neem geheel vrijblijvend contact op en laat ons u in een kort gesprek alles vertellen over de InQuest methodiek die leidt tot succes. Het verplicht u tot niets!

Neem contact op
2023 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders