InQuest organiseert samen met Synergio de workshop: Agile contracten

24 jul. 2017

Hype uit de software industrie of norm voor de toekomst?

Agile werken heeft binnen de software industrie een onmiskenbare boost gegeven aan productiviteit, time-to-market en kwaliteit. Als inkoper heb je enorm veel te maken met contracten en in het kielzog van agile werken is nu ook agile contracteren helemaal hot.

Termen als Collaborative agile contracts, Money for nothing, change for free en SAFe contracts vliegen je daarbij om de oren. Maar wat zijn de principes achter agile contracteren nu precies en wat betekent dat voor jou als inkoopprofessional?

Dáár proberen we achter te komen in onze interactieve workshop over agile contracten! Met de agile coaches van Synergio en jullie als inkoopprofessionals zal iedereen worden uitgedaagd kennis op te doen en te delen om samen tot een antwoord te komen op vragen als:

  • wat zijn de verschillen tussen traditionele contracten en agile contracten?
  • wat leveren agile contracten op?
  • wat is er nodig om agile contracten met succes toe te passen in jouw praktijk?

De workshop vindt plaats op woensdag 27 september. De inloop van de workshops start om 17:45 met broodjes en sluit af met een borrel tot 21:45. Aan de workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen, dus schrijf jezelf snel in!

Tot snel! Team Synergio

Inschrijven kan door een mail te sturen naar kelle@inquest.nl. Graag je naam en bedrijf vermelden.

Over Synergio

Synergio verbetert de productontwikkeling in organisaties door ze stap voor stap te transformeren naar een lean en agile werkwijze. De klanten van Synergio komen uit een grote diversiteit van branches (IT, infra, industrie en life sciences), maar hebben één gemeenschappelijk doel: “het realiseren van meer en aantoonbare klantwaarde in een steeds kortere time to market”.

Zo helpt Synergio op het gebied van inkoop en aanbesteden met interactieve trainingen, inspirerende coaching en krachtige software tools bij het functioneel specificeren, schrijven en beheren van SMART requirements! (www.synergio.nl)

2024 © InQuest - Samen bereik je meer Actos Groep - Algemene voorwaarden - Webmail - Privacy Statement GDPR
Website by Webtraders